Arany Liliom Alapítvány - Kényszer-végelszámolás alatt

Belépés
Nyitólap » Anyag-archívum

A fibromyalgia egy olyan betegség amire nagyon nehezen bólint rá az orvos!
Én sem figyeltem fel erre a szóra, amikor orvosi sorozatokban kimondják, mert miért is figyeltem volna fel. Semmit nem jelentett.

2015 nyarán-őszén ért valami, olyan lelki teher stressz, ahogy mondják, a Főgáz ügyfélszolgáatán ültem és kiderült hogy mekkora hátralék van a nevemen lévő fogyasztón. Mint akit víz alá nyomtak és görcsbe kerültem, amig a részletfizetésről megállapodtunk. Aki viszont ezt okozta, elérhetetlenné vált. Mentem a II. János Pál pápa téren keresztűl és csak azt éreztem, hogy a lapockáim között egy pontban iszonyúan fáj, másnap izomlázszerű fájdalmaim lettek. 
Mit kellett volna tennie a háziorvosnak, mit kellett volna tennie a reumatológusoknak, mit kellett volna tennie a Gerincgyógyászati Központban dolgozó orthopédusnak?
Nagyon sok a kérdés, hogyan kellett volna engem a kétségbeesett beteget ellátni?

A magyar egészségügy labirintusában eltévedt ... Tovább »

Megtekintések száma: 310 | Hozzáadta:: Holdanyó | Dátum: 09.26.2021

Egy lelki trauma után kitört a teljes testre kiterjedő fájdalom.
2015 ősze: Tehát most magamaról írok, milyen az egészségügyben körbe és körbe és körben járni. Állami egészségügyi szolgáltatások jöhetnek szóba, bár már nagyon fontolgattam, hogy magánrendelést kellene felkeresni. Ám az nagyon sok pénzembe kerülne. 
A tünet a teljes testre kiterjedő izomlázszerű fájdalom. Az addig vizsgált labor leletek negatívak. 2018 januárjában jutott eszébe háziorvosomnak, hogy TSH értéket nézzen. 
Aha szóval pajzsmirigy-alulműködés. amire tablettát írt fel. Közben már eljutottam nefrológushoz az endokrinológushoz és a diabetológushoz. Ám egyik sem mondta ekkor, hogy a magas vérnyomás és a magas cukorérték a pajzsmirigy-alulműködés miatt van. A fájdalom maradt. 
A neurológus: hát mit nem olvasok Dr Guba Katalintól? Aki állami ellátásban a neurológus, de a receptíráson kívül mást nem vizsgált rajtam, ám a betegéletútban számtalan vizsgálati elem található. Lén ... Tovább »

Megtekintések száma: 308 | Hozzáadta:: Holdanyó | Dátum: 09.13.2021


Kedves MagNet Bankos ügyfelek!

Segítő bankkártya programmal már évek óta segítitek alapítványunk tevékenységét. Nagyon szépen köszönjük nektek valamint a banknak is ezt a lehetőséget. 
Ha van ismerősötök aki szintén MagNet bankos de ezt a támogatási formát nem ismeri, tudassátok vele. 
 5835.-
 7941.-
 7352.-
 6663.-
27791.-




Köszönettel az Arany Liliom Alapítvány csapata!

Megtekintések száma: 497 | Hozzáadta:: Holdanyó | Dátum: 07.08.2021

Email fiókunkba beérkezett a NEA normatív pályázat eredménye: 480 000.-ra pályáztunk. 
Miért és mire kértük?

1, Egyszerűsített foglalkoztatás 201 640.-
2. Önkéntesek év végi jutalmazása 116 000.-
3. Adminisztratív költségek 87  000.-
4. telefon havi számlája 75 360.-
2021.04.01-2022-03.31. idő közötti felhasználásra.
A szövegben leírtam, hogy ezt az időszakot egy betegség ismertetése a figyelem felhívásának szentelem. A neve Fibromyalgia. Ez egy bizonyos fájdalomérzet, Ami borzalmas szenvedés, mert a fájdalmat nem mulasztja el a gyógyszer, kimerülés 1 -2 órai foglalkozás után. Szellemileg megterhelő.
Ha volt már izomlázad, tudod hogy milyen amikor abba az izomba minden mozdulatnál sajog, de tudod hogy 2-3 nap és elmúlik. Én már 6 ... Tovább »

Megtekintések száma: 353 | Hozzáadta:: Holdanyó | Dátum: 07.04.2021

Így fog kinézni a kitűző ha vásárolni szeretnél, aranyliliomalapitvany@gmail.com címre várjuk a leveled.

Támogathatod a jövőbeni rendezvényt: 16200216-00245469 közleménybe: fibromyalgia

Megtekintések száma: 339 | Hozzáadta:: Holdanyó | Dátum: 02.13.2021

Mivel nincs kedvem egy blogot indítani vagy a worldpress oldalon évi 12 000.-ért (ami ingyenes) megírni a Fibromyalgiával az életem. Kutattam az interneten a fibromyalgia betegségemmel kapcsolatban, de csak a szokásos sablonszöveget találtam. "Nem tudják gyógyítani" járjon masszázsra, járjon úszni, menjen tornázni, menjen ide-oda. 
Május 12-én van többek közt a Fibromyalgia Nemzetközi Nap. Ugyanúgy lila szalag a tudatosság jelképe. Május 12-én született Florence Nightingale
akinek születésnapja az ápolók emléknapja de egyben mivel Florence is ezzel a betegséggel küzdött a fibromyalgia felhívás napja.

Meg akartam tudni, hogy mikor és ki diagnosztizálta a fibromyalgiát. Akkor ... Tovább »

Megtekintések száma: 352 | Hozzáadta:: Holdanyó | Dátum: 01.21.2021

Megtekintések száma: 387 | Hozzáadta:: Holdanyó | Dátum: 12.12.2020

Az Amerikai Ház Alapítvány megalakulásunk után 2011 januárjától havi rendszerességgel támogatta alapítványunkat. Most kaptuk az értesítést, hogy az Amerikai Ház Alapítvány megszűnik.
Nagyon hálásak vagyunk az Amerikai Ház Alapítványnak hogy 9 éven keresztül segítette munkánkat.

Megtekintések száma: 418 | Hozzáadta:: Holdanyó | Dátum: 10.22.2019 | Hozzászólások (0)

« 1 2
Közösségi média
Adatvédelem
Az Arany Liliom Alapítvány honlapja nem használ sütiket. Az Adatvédelmi Szabályzat a Fájlkatalógusban. Közérdekű önkénteseink és támogatottak adatait szigorúan őrzi, a kívánt ideig. Nem küld hírlevelet. Adományozók nevét kívánságáguk szerint teszi vagy nem teszi nyilvánossá. Kiemelten védelem: programjainkról készült fotókon szereplők hozzájárulásával tesszük csak közzé.

Copyright MyCorp © 2024
Ingyenes honlap létrehozása с uCoz