Arany Liliom Alapítvány - Kényszer-végelszámolás alatt

Belépés
Nyitólap » 2021 » Október » 3 » Amikor egy beteg a magánellátásba kényszerül!
6:51 AM
Amikor egy beteg a magánellátásba kényszerül!

A Péterfy szakrendelő neurológus rendelőjében dolgozik az orvos, akit régebben az asszisztens rám osztott. Ugye ez úgy történik, hogy az ember a beutalóval egy ablaknál várakozik, majd az asszisztens kinyitja. Mondom neki, hogy kérek időpontot valakihez, hiszen senkit nem ismerek. Kinyitja a naplót és választ kinél van leghamarabb időpont. 
Idén júliusban mondom az orvosnak, hogy szeretném, ha elküldeni vizsgálatra, bármilyenre ami az eszébe jut, mert nagyon fájok és ez nem jó. Nem ad sehova beutalót, nyugodjak meg és emeljem meg a gyógyszeradagot. Őt nem érdekli a fájdalmam. 
És már megint a googlétól kérek másodvéleményt. Így jutottam el arra a megállapításra, hogy MAG-Igm teszt lesz 11 000.-ért.

A MAG-IgM a központi idegrendszer myelin fehérje glikoproteinje ellen termelődő autoantitest. Az autoantitest jelenléte az idegsejtek demyelinizációját okozhatja.
Az eredmény <1:100 
Tehát van bőséggel autoantitest. Tovább a koponya MR-re kedden. Amint meg van az eredmény onnantól folytatom...
Lett eredmény neurológus konzilium 10.14-én szintén magánrendelés. 
A magyar beteg: állami egészségügy vs magánegészségügy.
Ha jövedelmemből vonják a TB-t ha a háziorvos ha a szakorvos félvárról veszi a betegét és ráadásul itt van még a covid vírus. 
Azt mondja a háziorvos miután mondom neki, hogy jelenleg a jobb oldal fáj a csípőnél lesugárzik a jobb lábba: itt a beutaló a reumára, kérjen időpontott. 
Időpont személyesen kérve. Időben ott is vagyok, Az orvos ad laborra papírt és egy beutalót a DOXA vizsgálatra, ami heti kétszer van délután. A szakrendelés majd fél évig elérhetetlen volt, így a vizsgálatravárók feltorlódtak. Persze majd hívja a megadott rendelési napon 15 óra után és legyek türelmes, mert sokan állnak sorba erre a vizsgálatra is.

Megtekintések száma: 271 | Hozzáadta: Holdanyó | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Közösségi média
Adatvédelem
Az Arany Liliom Alapítvány honlapja nem használ sütiket. Az Adatvédelmi Szabályzat a Fájlkatalógusban. Közérdekű önkénteseink és támogatottak adatait szigorúan őrzi, a kívánt ideig. Nem küld hírlevelet. Adományozók nevét kívánságáguk szerint teszi vagy nem teszi nyilvánossá. Kiemelten védelem: programjainkról készült fotókon szereplők hozzájárulásával tesszük csak közzé.

Copyright MyCorp © 2024
Ingyenes honlap létrehozása с uCoz