Arany Liliom Alapítvány - Kényszer-végelszámolás alatt

Belépés
Nyitólap » 2021 » Október » 03

A Péterfy szakrendelő neurológus rendelőjében dolgozik az orvos, akit régebben az asszisztens rám osztott. Ugye ez úgy történik, hogy az ember a beutalóval egy ablaknál várakozik, majd az asszisztens kinyitja. Mondom neki, hogy kérek időpontot valakihez, hiszen senkit nem ismerek. Kinyitja a naplót és választ kinél van leghamarabb időpont. 
Idén júliusban mondom az orvosnak, hogy szeretném, ha elküldeni vizsgálatra, bármilyenre ami az eszébe jut, mert nagyon fájok és ez nem jó. Nem ad sehova beutalót, nyugodjak meg és emeljem meg a gyógyszeradagot. Őt nem érdekli a fájdalmam. 
És már megint a googlétól kérek másodvéleményt. Így jutottam el arra a megállapításra, hogy MAG-Igm teszt lesz 11 000.-ért.

A MAG-IgM a központi idegrendszer myelin fehérje glikoproteinje ellen termelődő autoantitest. Az autoantitest jelenléte az idegsejtek demyelinizációját okozhatja.
Az eredmény <1:100 
Tehát van bőséggel autoantitest. Tovább a koponya MR-re ... Tovább »

Megtekintések száma: 250 | Hozzáadta:: Holdanyó | Dátum: 10.03.2021

Közösségi média
Adatvédelem
Az Arany Liliom Alapítvány honlapja nem használ sütiket. Az Adatvédelmi Szabályzat a Fájlkatalógusban. Közérdekű önkénteseink és támogatottak adatait szigorúan őrzi, a kívánt ideig. Nem küld hírlevelet. Adományozók nevét kívánságáguk szerint teszi vagy nem teszi nyilvánossá. Kiemelten védelem: programjainkról készült fotókon szereplők hozzájárulásával tesszük csak közzé.

Copyright MyCorp © 2024
Ingyenes honlap létrehozása с uCoz