Arany Liliom Alapítvány - Kényszer-végelszámolás alatt

Belépés
Nyitólap » 2021 » Szeptember » 26

A fibromyalgia egy olyan betegség amire nagyon nehezen bólint rá az orvos!
Én sem figyeltem fel erre a szóra, amikor orvosi sorozatokban kimondják, mert miért is figyeltem volna fel. Semmit nem jelentett.

2015 nyarán-őszén ért valami, olyan lelki teher stressz, ahogy mondják, a Főgáz ügyfélszolgáatán ültem és kiderült hogy mekkora hátralék van a nevemen lévő fogyasztón. Mint akit víz alá nyomtak és görcsbe kerültem, amig a részletfizetésről megállapodtunk. Aki viszont ezt okozta, elérhetetlenné vált. Mentem a II. János Pál pápa téren keresztűl és csak azt éreztem, hogy a lapockáim között egy pontban iszonyúan fáj, másnap izomlázszerű fájdalmaim lettek. 
Mit kellett volna tennie a háziorvosnak, mit kellett volna tennie a reumatológusoknak, mit kellett volna tennie a Gerincgyógyászati Központban dolgozó orthopédusnak?
Nagyon sok a kérdés, hogyan kellett volna engem a kétségbeesett beteget ellátni?

A magyar egészségügy labirintusában eltévedt ... Tovább »

Megtekintések száma: 310 | Hozzáadta:: Holdanyó | Dátum: 09.26.2021

Közösségi média
Adatvédelem
Az Arany Liliom Alapítvány honlapja nem használ sütiket. Az Adatvédelmi Szabályzat a Fájlkatalógusban. Közérdekű önkénteseink és támogatottak adatait szigorúan őrzi, a kívánt ideig. Nem küld hírlevelet. Adományozók nevét kívánságáguk szerint teszi vagy nem teszi nyilvánossá. Kiemelten védelem: programjainkról készült fotókon szereplők hozzájárulásával tesszük csak közzé.

Copyright MyCorp © 2024
Ingyenes honlap létrehozása с uCoz