Arany Liliom Alapítvány - Kényszer-végelszámolás alatt

Fibromyalgia
Cikkeim [3]
Belépés
Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

Amikor még nem tudtam, mi a fájdalom elnevezése

2015 előtt a fájdalom kialakulása előtt. Megszületésem, életem.

Megszülettem 1964.november 13-án. Kalocsa Ócsa Fegyvernek Ócsa. Gyermekkori állomások. Fakanál, sarokba állás bálaléc. Nevelési eszközök. Férjhez mentem, terhes lettem, meghalt. Összeálltam az 5 gyermekem apjával (spermadonor, rinyapöcs) lettem biorobot. Elköltözés, albérlet, Házam elvesztése a devizahitel miatt.

Légkondik: azt vettem észre, hogy a légkondi, a ventilátor  nincs rám jó hatással. Egyszer a boltban sorállás közben éreztem a tarkómra, hátamra érkező hideget. 3 napig olyan mérhetetlen fájdalom volt a fejem nem tudtam elfordítani. Nyáron a nagy melegből bemenni egy olyan helyre ahol légkondival hűtötték a légteret, hát az aztán izom reuma.

Ő maradt a házba, viszont a visszabérlési szerződés az én nevemre szólt, én fizettem a bérleti díjat miközben én és lányaim éltünk Budapesten albérletbe, gyerektartást nem fizetett. 
Kértem tőle, hogy már illene ha felém is törlesztene. Majd egyszer jött fizetési felszólítás a vízdíj hátralék, Gázművek 130 000.- hátralék. 
Megkerestem a NET Zrt-t hogy akkor legjobb megoldás ha felbontanám a szerződést, ekkor derült ki hogy lopta az áramot, így még megterheltek 295 500.-al.
Ezt az összeget és még többet az ismerősök és ismerőseik adták össze.
Visszatérve a gázdíj tartozáskor, kaptam egy sokkot. Üss vagy menekülj! Üldözz és üss! Ekkor kezdődött egészség/betegség kálváriám.

Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: Holdanyó (01.25.2021)
Megtekintések száma: 312 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Közösségi média
Adatvédelem
Az Arany Liliom Alapítvány honlapja nem használ sütiket. Az Adatvédelmi Szabályzat a Fájlkatalógusban. Közérdekű önkénteseink és támogatottak adatait szigorúan őrzi, a kívánt ideig. Nem küld hírlevelet. Adományozók nevét kívánságáguk szerint teszi vagy nem teszi nyilvánossá. Kiemelten védelem: programjainkról készült fotókon szereplők hozzájárulásával tesszük csak közzé.

Copyright MyCorp © 2024
Ingyenes honlap létrehozása с uCoz