Arany Liliom Alapítvány - Kényszer-végelszámolás alatt

Fibromyalgia
Cikkeim [3]
Belépés
Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

A fájdalom: izomlázszerű!

A fájdalom: izomlázszerű!

Miután a gázművekben megállapodtam 11 havi törlesztőrészletben, úgy éreztem, hogy valami nagy csend búra vesz körül. Viszont az ellenkezés görcse már izmaiba költözött, a félelem görcse, a veszteség görcse. 
Miközben mentem át a II János Pál pápa téren, próbáltam úrrá lenni feloldani ezt a görcsöt. Nem sírni, nem tudni sírni. Fotóztam a virágokon repkedő rovarokat, próbáltam enyhíteni azt az anyagi veszteség okozta fájdalmat, amit az a 134 000.- fog majd okozni, amit 11 hónapig kell fizetnem, közben igyekszek elérni a kár okozóját. Áh reménytelen bárhol is él vagy dolgozik. Emailt küldök neki. 
Másnap alig bírtam felkelni az ágyból. A karjaim a lábaim a hátam a fejem búbjától a talpamig merő fájdalom, de mennem kéne kukát behúzni a 3 emeletet felmosni az utcát felseperni. 
Mit vegyek be milyen fájdalomcsillapító van itthon? Nagyon fáj!!!

Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: Holdanyó (01.25.2021)
Megtekintések száma: 305 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Közösségi média
Adatvédelem
Az Arany Liliom Alapítvány honlapja nem használ sütiket. Az Adatvédelmi Szabályzat a Fájlkatalógusban. Közérdekű önkénteseink és támogatottak adatait szigorúan őrzi, a kívánt ideig. Nem küld hírlevelet. Adományozók nevét kívánságáguk szerint teszi vagy nem teszi nyilvánossá. Kiemelten védelem: programjainkról készült fotókon szereplők hozzájárulásával tesszük csak közzé.

Copyright MyCorp © 2024
Ingyenes honlap létrehozása с uCoz