Arany Liliom Alapítvány - Kényszer-végelszámolás alatt

Belépés
Nyitólap » 2022 » Február » 21 » 2022.05.12 Fibromyalgia betegség figyelemfelhívó nap
5:57 AM
2022.05.12 Fibromyalgia betegség figyelemfelhívó nap

Facebook event

Május 12-én a Rákóczi téren vagyunk 10-12 óra között. Én lila maszkban leszek és kar vagy csuklóra erősíthető karszalagot osztok. 

Bárki aki velünk érez, vegyen fel valami lilát és ha gondolja fotózza le és küldje el az aranyliliomalapitvany@gmail.com email címre.

Én 6 éve szenvedek ezzel a rendkívül fájdalmas kimerítő betegséggel. Az orvosok tehetetlenek. A gyógyszerek adagját folyton emelni kell, ami azt jelenti, hogy függővé válunk a gyógyszerektől. 
Most még a rendkívüli kisizületi fájdalmak is nehezítik a létezésem. Gerinc-medence ujj, boka, sarok lábujjak. Tetőtől-talpig fájdalomban.

A betegségemmel nem vagyok egyedül, számos blogot olvastam már ezzel a betegséggel élők írták. Megváltozott munkaképességű lettem. A fájdalom depresszióssá tett. A sétáim rövidülnek. A fotózásnak lőttek, mert nem tudok annyit menni a terepet bejárni, mint régen. Hiányzik magamnak a terepmunka. Ám már a napi bevásárlás is nehezemre esik. Nem lenne sok a 2 kilóméter,de izmaim begörcsölnek. 
 

Már néztem magamnak rollátort, ha a járásom rosszabodna.

Megtekintések száma: 294 | Hozzáadta: Holdanyó | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Közösségi média
Adatvédelem
Az Arany Liliom Alapítvány honlapja nem használ sütiket. Az Adatvédelmi Szabályzat a Fájlkatalógusban. Közérdekű önkénteseink és támogatottak adatait szigorúan őrzi, a kívánt ideig. Nem küld hírlevelet. Adományozók nevét kívánságáguk szerint teszi vagy nem teszi nyilvánossá. Kiemelten védelem: programjainkról készült fotókon szereplők hozzájárulásával tesszük csak közzé.

Copyright MyCorp © 2024
Ingyenes honlap létrehozása с uCoz