Arany Liliom Alapítvány - Kényszer-végelszámolás alatt

Belépés
Nyitólap » 2021 » Szeptember » 13

Egy lelki trauma után kitört a teljes testre kiterjedő fájdalom.
2015 ősze: Tehát most magamaról írok, milyen az egészségügyben körbe és körbe és körben járni. Állami egészségügyi szolgáltatások jöhetnek szóba, bár már nagyon fontolgattam, hogy magánrendelést kellene felkeresni. Ám az nagyon sok pénzembe kerülne. 
A tünet a teljes testre kiterjedő izomlázszerű fájdalom. Az addig vizsgált labor leletek negatívak. 2018 januárjában jutott eszébe háziorvosomnak, hogy TSH értéket nézzen. 
Aha szóval pajzsmirigy-alulműködés. amire tablettát írt fel. Közben már eljutottam nefrológushoz az endokrinológushoz és a diabetológushoz. Ám egyik sem mondta ekkor, hogy a magas vérnyomás és a magas cukorérték a pajzsmirigy-alulműködés miatt van. A fájdalom maradt. 
A neurológus: hát mit nem olvasok Dr Guba Katalintól? Aki állami ellátásban a neurológus, de a receptíráson kívül mást nem vizsgált rajtam, ám a betegéletútban számtalan vizsgálati elem található. Lén ... Tovább »

Megtekintések száma: 307 | Hozzáadta:: Holdanyó | Dátum: 09.13.2021

Közösségi média
Adatvédelem
Az Arany Liliom Alapítvány honlapja nem használ sütiket. Az Adatvédelmi Szabályzat a Fájlkatalógusban. Közérdekű önkénteseink és támogatottak adatait szigorúan őrzi, a kívánt ideig. Nem küld hírlevelet. Adományozók nevét kívánságáguk szerint teszi vagy nem teszi nyilvánossá. Kiemelten védelem: programjainkról készült fotókon szereplők hozzájárulásával tesszük csak közzé.

Copyright MyCorp © 2024
Ingyenes honlap létrehozása с uCoz