Arany Liliom Alapítvány - - Hiteles Mozgalom - Fibromyalgia

Honlap-menü
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 36
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Nyitólap » 2013 » Február » 14 » Szolidaritási nyilatkozat
2:32 PM
Szolidaritási nyilatkozat
Szolidaritási nyilatkozat

Mi, a Szülői Hálózat tagjai, csatlakozunk az Oktatói Hálózathoz a Középiskolai Hálózathoz a Hallgatói Hálózathoz! Szolidaritásunkról biztosítjuk a kormány felelőtlen felsőoktatás-politikája ellen tiltakozó diákokat. Az országszerte zajló diáktüntetések és egyetemfoglalások felhívják a közvélemény figyelmét arra, hogy súlyos veszélyben van a felsőoktatás és a diplomások jövője is. A kormány látszat-egyeztetéseiről és látszatengedményeiről szóló sikerpropaganda azt sugallja, hogy a felsőoktatásban immár „minden rendben van”. A Hallgatói Hálózat akcióinak célja, hogy tudassa a közvéleménnyel: semmi sincs rendben.

Semmi sincs rendben, mert a kormánypárt az alaptörvénybe akarja belevésni a hallgatók röghöz kötését és az egyetemi autonómia korlátozását, mert az ágazati elvonások miatt tömeges elbocsátásokra, intézménybezárásokra, az oktatás színvonalának további hanyatlására, a kutatások elsorvadására kell számítani a közeljövőben.

Az egyetemfoglalás nem ügynélküli lázadók öncélú happeningje, hanem felelős állampolgárok, egyetemi polgárok közérdekű fellépése. Meg kell akadályoznunk a felsőoktatás összeomlását, meg kell védenünk a diplomások szabad munkavállalásának jogát. Ezért harcolnak országszerte a Hallgatói Hálózat és a Középiskolai Hálózat aktivistái, és azért támogatjuk ezt a harcot mi, szülők is.


Megtekintések száma: 467 | Hozzáadta: Holdanyó | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Közösségi média
Adatvédelem
Az Arany Liliom Alapítvány honlapja nem használ sütiket. Az Adatvédelmi Szabályzat a Fájlkatalógusban. Közérdekű önkénteseink és támogatottak adatait szigorúan őrzi, a kívánt ideig. Nem küld hírlevelet. Adományozók nevét kívánságáguk szerint teszi vagy nem teszi nyilvánossá. Kiemelten védelem: programjainkról készült fotókon szereplők hozzájárulásával tesszük csak közzé.
18144741-1-42
«  Február 2013  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Copyright MyCorp © 2021
Ingyenes honlap létrehozása с uCoz