Arany Liliom Alapítvány - - Hiteles Mozgalom - Fibromyalgia

Honlap-menü
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 36
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Nyitólap » 2017 » Március » 18 » Nem sikerült valami
8:36 AM
Nem sikerült valami

Tegnap olvastam, hogy egy civil szervezet akkor hitelesebb, ha honlapján egy HIBÁINK vagy NEM SIKERÜLT fül is van. Hibázhatunk ezt mindenki belátja, hibázhatunk ha egy pályázati anyagból hiányzik egy dokumentum. Eddig a NEA pályázatokon indulva várólistára tettek. Tavaly hibáztunk annyiban, hogy a közérdekű önkéntes munkás tanulók névsorát nem csatoltuk be. Vagy nem nevezzük hibának, ha megkeres egy cég, azért mert azt gondolják, hogy Mikulásra összeállítanak dobozkákat és azt nagy mosolyogva könnyező szemekkel átadják a rászoruló gyerekeknek. Ezért nem választottak bennünket, mert nem tudtunk egy helyre összecsoportosítani a rászorulókat az adományozókkal. Nálunk ez nem így megy. Nálunk az adományozottak nem nyilvánosak. Most gondolj bele kedves adományozó: családok átmeneti otthonában élsz, megvetnek mások ezért. Sőt már a CSAO-ból is kifelé tessékelnek téged, hiszen ott csak 12 hónapig lakhatsz gyermekeiddel. Majd gondolván egyet, felpakolsz és munkásszállóra költözöl, mert albérlet helyett csak ezt tudod átmeneti megoldásnak. Azt mondja a szociális család(nem)segítő, hogy ez veszélyes a gyermekre nézve és máris elveszi a szeretett gyermekedet. Tehát adományozottaink titkosak.
Kedves adományozó! Csak gondolj bele, hogy hány család adósodott el a devizanyilvántartásban felvett hitele miatt. Hány család kényszerült lakását elvesztve, megtalálni továbbiakban lakhatását valamiképp megoldani. Nézd meg az Európai Szociális Charta fül alatt.
Hány család esik el alapvető támogatásoktól, mert ahol lakik a lakcíme nem oda szól. Nem tud bejelentkezni. Gyermekei óvodáztatása, iskolába járása, önkormányzati segítség igénylése a lakcím kártyán szereplő lakcím szerint vehető igénybe. Tehát a "NEM SIKERÜLT" projektek fület nem hozzuk létre, mert addig dolgozunk rajta, amíg sikeres nem lesz.
Te is ebben tudsz segíteni támogatásoddal, hogy sikerülhessen, amit elterveztünk!

MagNet Bank
BIC(SWIFT)kód:HBWEHUHB
Arany Liliom Alapítvány: HU84/16200216-00245469-00000000
Támogatói számlaszám:
MagnetBank:16200216-00245469
ADÓ 1 %: 18144741-1-13

Miközben végig gondoltam: HIBÁINK vagy MI NEM SIKERÜLT, óvodás koromból jutott eszembe egy mese!
 
Jékely Zoltán: A három pillangó
Volt egyszer három pillangó: egy sárga, egy piros meg egy fehér. Vígan játszadoztak a verőfényes mezőn, virágról virágra szálldostak, táncoltak, repdestek jókedvükben. De hirtelen beborult az ég. Közeledett a vihar. - Repüljünk haza!- mondta a sárga pillangó, ijedten pergette a szárnyát. - Minél gyorsabban!- mondta a piros is, a fehér is, és elindultak gyors szárnyalással. Éppen jókor értek haza, mert a zápor már megeredt s egyre vizesebb lett a szárnyuk. De a ház ajtaját nem tudták kinyitni, s az eső mind jobban és jobban szakadt. - Menjünk a sárga tulipánhoz!- mondta a sárga pillangó,- az majd bebocsát. És a szakadó esőben elvergődtek a tulipánhoz, könyörögni kezdtek neki: - Sárga tuli, nyisd ki a kelyhed, hadd húzódjunk meg az eső elől! De a tulipán így felelt: - A sárgának szívesen kinyitom, de a pirosnak és a fehérnek nem. Erre a sárga így felelt a szívtelen tulipánnak; - Ha testvéreimet nem bocsátod be, inkább én is kint maradok! A tulipán csak ingatta a fejét, de a kelyhét nem nyitotta ki. Az pedig mind sűrűbben szakadt. - Menjünk a fehér tulipánhoz!- mondta a fehér pillangó. Ázva- fázva elvergődtek a tulipánhoz, s szépen kérlelni kezdték: - Kis tuli, nyisd ki a kelyhed, hadd húzódjunk meg az eső elől! De a tulipán így felelt: - A fehéret örömest befogadom, de a sárgát és a pirosat nem. Erre a fehér pillangó így felelt: - Ha testvérkéimet nem fogadod be, inkább én is kint maradok. Inkább ázzunk együtt, mintsemhogy elhagyjuk egymást. A szívtelen tulipán csak ingatta a fejét, s kelyhét nem nyitotta ki. Az eső pedig már zuhogott. A pillangók szárnya már teljesen átázott. - Menjünk a piros tulipánhoz!- mondta a piros pillangó. A szakadó esőben elvergődtek a piros tulipánhoz, és könyörögni kezdtek neki:- Kis tuli nyisd ki a kelyhed, hadd húzódjunk meg az eső elől! De a szívtelen tulipán így felelt. - A pirosat szívesen beengedem, de a fehéret és sárgát nem. - Ha testvéreimet nem bocsátod be, inkább én is kint maradok!- mondta a piros pillangó is. Tovább vergődtek hárman csurom vizesen a szakadó esőben. Hímporuk már elázott, csápjuk kókadozott, szárnyuk össze- összetapadt, még a lelkük is átázott. Csetlettek- botlottak fűszálról- fűszálra és egy- egy lapulevél alatt húzták meg magukat. De a szél oda is besüvöltött és becsapott az eső. Süss fel nap, süss fel nap, Szárogasd meg szárnyamat, Nyisd ki a virágokat!- könyörgött a három didergő pillangó. A nap meghallotta a sűrű felhők mögül a pillangók esdeklő beszédét, és annyira megilletődött, hogy a felhőket elűzte, meleg fényt árasztott a mezőre, s a pillangók szárnyát egy- kettőre megszárította. S a három pillangó újra táncolt, repdesett vígan, míg csak le nem nyugodott a nap.
Megtekintések száma: 323 | Hozzáadta: Holdanyó | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Közösségi média
Adatvédelem
Az Arany Liliom Alapítvány honlapja nem használ sütiket. Az Adatvédelmi Szabályzat a Fájlkatalógusban. Közérdekű önkénteseink és támogatottak adatait szigorúan őrzi, a kívánt ideig. Nem küld hírlevelet. Adományozók nevét kívánságáguk szerint teszi vagy nem teszi nyilvánossá. Kiemelten védelem: programjainkról készült fotókon szereplők hozzájárulásával tesszük csak közzé.
18144741-1-42
«  Március 2017  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2021
Ingyenes honlap létrehozása с uCoz